knjigovodstvo - knjigovodstvene agencije - knjigovodstvo Beograd - knjigovodstvena agencija

Početna strana Cena usluga

Posetite nas!

Knjigovodstvena agencija Ab lux Beograd - kancelarija Posetite nas u nasim prostorijama u trznom centru Enjub u bloku 45 na Novom Beogradu, adresa Jurija Gagarina 231 lokal 327. Zakazite vas termin na neki od nasih telefona:
011/3183-541, 011/2282-541 ili 063/205-298.

Cena knjigovodstvenih usluga

Prilikom određivanja cene knjigovodstvenih usluga  vršimo uvid u potrebe klijenta imajući u vidu pre svega obim poslova iz naših ugovornih obaveza koje se mogu pojedinačno specificirati i kvantifikovati.

 

Kod sagledavanja i procenjivanja naših obaveza precizno sagledavamo obim i strukturu obaveza prilagođeno podacima pojedinačnog klijenta i nakon toga utvrđujemo visinu cene usluge.

 

Prilikom otpočinjanja delatnosti svesni smo da klijent objektivno nema precizne podatke niti planove koliki će biti obim posla i česti su slučajevi da obim i struktura našeg posla zavisi od brzine isporuke određenih dobavljača, uvoza, izvoza i slično u kom slučaju je određivanje objektivne cene usluge otežano. U takvim slučajevima ugovaramo cenu na kraći rok na primer za prvi mesec manju cenu, za drugi mesec nešto veću ili manju zavisno od procenjene dinamike, pa tek za treći mesec i naredne mesece konačnu cenu. Ovakvu metodologiju cena utvrđujemo i upisujemo u ugovor, pa imajući u vidu kraći rok planiranja cena uglavnom postane objektivna i retko imamo zahteva za izmenu cene.

 

Ugovorom je predviđena i mogućnost izmene svih elemenata ugovora, kao i ugovorene cene, naravno uz obostranu saglasnost ugovornih strana. Ugovorom je jasno ostavljena mogućnost obema ugovornim stranama da na korektan i poslovan način prekinu ugovorni odnos.

Ukoliko Vam je potrebna ponuda za pružanje knjigovodstvenih usluga, posetite nas u TC Enjub u bloku 45, lokal 327, pozovite direktora agencije na 011/7138-541; 063/ 205-298, ili popunite zahtev za ponudu.

 


Agencija za knjigovodstvo Ab lux, telefon: 011/ 2282-541, email: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli