Cena knjigovodstvenih usluga – knjigovodstvena agencija Ab lux Beograd

Prilikom određivanja cene knjigovodstvenih usluga  vršimo uvid u potrebe klijenta imajući u vidu pre svega obim poslova iz naših ugovornih obaveza koje se mogu pojedinačno specificirati i kvantifikovati.

Kod sagledavanja i procenjivanja naših obaveza precizno sagledavamo obim i strukturu obaveza prilagođeno podacima pojedinačnog klijenta i nakon toga utvrđujemo visinu cene usluge.

Prilikom otpočinjanja delatnosti svesni smo da klijent objektivno nema precizne podatke niti planove koliki će biti obim posla i česti su slučajevi da obim i struktura našeg posla zavisi od brzine isporuke određenih dobavljača, uvoza, izvoza i slično u kom slučaju je određivanje objektivne cene usluge otežano. U takvim slučajevima ugovaramo cenu na kraći rok na primer za prvi mesec manju cenu, za drugi mesec nešto veću ili manju zavisno od procenjene dinamike, pa tek za treći mesec i naredne mesece konačnu cenu. Ovakvu metodologiju cena utvrđujemo i upisujemo u ugovor, pa imajući u vidu kraći rok planiranja cena uglavnom postane objektivna i retko imamo zahteva za izmenu cene.

Ugovorom je predviđena i mogućnost izmene svih elemenata ugovora, kao i ugovorene cene, naravno uz obostranu saglasnost ugovornih strana. Ugovorom je jasno ostavljena mogućnost obema ugovornim stranama da na korektan i poslovan način prekinu ugovorni odnos.

Posedujemo softver koji automatski meri koliko vremena se radi za svakog klijenta, tako da je oko 60% vremena našeg rada automatski ispraćeno i to se uzima kao reprezentativni uzorak. To omogućava da klijent za koga radimo npr. 5% vremena bude približno 5% naših prihoda. Na taj način se obezbeđuje da cena koju klijenti plaćaju bude objektivna i u skladu sa obimom posla.

Ukoliko vam je potrebna ponuda za pružanje knjigovodstvenih usluga, posetite nas u TC Enjub u bloku 45, lokali 326,327,328,329, pozovite direktora agencije na 011/3183-541; 064/22-300-25, ili popunite zahtev za ponudu.

cena knjigovodstvenih usluga
koliko kosta knjigovodstvo
cena knjigovodstvenih usluga u Beogradu
cenovnik knjigovodstvo Beograd
knjigovodstvene usluge cene
cena knjigovodstva
koliko kosta knjigovodja
cena knjigovodstvenih usluga u Srbiji
cena knjigovodstvenih usluga Srbija
cena knjigovodje Srbija
cena knjigovodje za DOO
cena knjigovodje za preduzetnika
cena knjigovodstvenih usluga za mala pravna lica
cena knjigovodstva za IT firme
cena knjigovodstva za konsultantske firme
sr_RSSerbian